onderhoud-5

Onderhoud

Met een onderhoudsbeurt bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt. Wij voeren de onderhoudsbeurt volgens de fabrieksspecificaties uit en uiteraard met behoud van eventuele fabrieksgarantie, zowel voor Volvo als andere automerken.

onderhoud-3

APK

Onze RDW-erkende keurmeesters zorgen ervoor dat uw auto aan alle wettelijke eisen voldoet. Onze APK is daarnaast ook vriendelijk geprijsd. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om uw auto (of bedrijfswagen) aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan bespreken we dit altijd met u, inclusief een indicatie van de kosten.

bandenservice-2

Bandenservice

Uw set banden of velgen met banden wordt onder de juiste condities bij ons opgeslagen. Dit geeft als voordeel dat uw banden altijd direct bereikbaar zijn en dat wij ze snel op afspraak voor u kunnen balanceren en monteren bij een zomer- en winterbanden wissel. Tijdens het wisselen vindt er een inspectie van de banden plaats. Bij montage worden de banden op de juiste bandenspanning gezet en gebalanceerd en zijn uw banden verzekerd tijdens hun verblijf.

airco-service

Airco service

Ook voor onderhoud en service aan uw airco kunt u bij Combi Garage terecht. Wij zijn een Stek-erkend bedrijf voor onderhoud en reparatie van uw airco. We maken gebruik van moderne, geavanceerde apparatuur voor controle van alle aircosystemen. Zo zorgen we dat u tijdens zomer koel blijft en dat de ruiten in de winter niet beslaan.

nieuw-3

Leenauto’s

Als u uw auto of bestelwagen voor onderhoud bij ons brengt, bieden wij de mogelijkheid tot gebruik van één van onze leenauto’s. Zo hoeft u niet te wachten en kunt u uw auto op een door u gewenst moment weer ophalen. Wij streven er naar de auto met een volle tank aan u mee te geven, zodat u geen rekening hoeft te houden met een mogelijke tankbeurt. Alle voorwaarden en tarieven zijn hier te vinden.