Diensten

Onderhoud

Onderhoud

Met een onderhoudsbeurt bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico's neemt. Wij voeren de onderhoudsbeurt volgens de fabrieksspecificaties uit en uiteraard met behoud van eventuele fabrieksgarantie.

APK

APK

De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een goede prijs van dienst zijn.

Winter- & zomerbanden

Winter- & zomerbanden

Uw set banden of velgen met banden wordt onder de juiste condities bij ons opgeslagen. Dit geeft als voordeel dat uw banden altijd direct bereikbaar zijn en dat wij ze snel op afspraak voor u kunnen balanceren en monteren bij een zomer-en winterbandenwissel. Tijdens het wisselen vindt er een inspectie van de banden plaats. Bij montage worden de banden op de juiste bandenspanning gezet en gebalanceerd en zijn uw banden verzekerd tijdens hun verblijf. Ook hoeft u zelf niet meer te slepen met de banden of opslagruimte te hebben.

STEK airco service

Steeds meer personenauto’s zijn voorzien van een aircosysteem. Een airco is comfortabel en zorgt er voor dat u ontspannen kunt autorijden. Daarnaast levert de airco een wezenlijke bijdrage aan de veiligheid doordat het concentratievermogen van de bestuurder bij een aangename temperatuur optimaal blijft. Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het dat de ruiten beslagen. Het is verstandig de airco in alle jaargetijden te gebruiken, dit voorkomt dat door stilstand nare luchtjes ontstaan.